Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
P.J. napisał:
2013 napisał:
P.J. napisał:
Widzisz wiesniaku mam 260 na h + overtid
pracując 180 h zarabiam 35 tyś na konto
Polaka nie wynajmę tylko Norwegom a ze mieszkam 0.5 km od centrum..
A grzyba to twoja stara ma od tych chu..
Co przyjmuje jak cię nie ma
I debilu myślisz ze tylko ty możesz mieć dom w Pl i oszczędności
A i polskie kobiety nie tylko na mopie tu pracują
Moja zarabia więcej 20% niz ty

A z jakiej to tabeli cie rozliczaja?Ostatnio sie przechwalales ze masz 234,szybko awansujesz

Czytaj uważnie kto pisze posty ! To był bodajże andre
Tabela to 7114
Nie zaszkoczysz bo ja bajek nie opowiadał,znaleźć ci tego posta?

Jak wynika z tabeli to 35000 na konto nie wpada i jest to tabela dla pracodawcow ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
2013 napisał:
Jak wynika z tabeli to 35000 na konto nie wpada i jest to tabela dla pracodawcow ...[/quote]

Oni wszyscy mają, ale włascicielem całego ich dobytku jest bank

ja juz za tym papierowym milionerem nie nadazam....
miałem juz do niego napisac, ale musze!

Powiedz mi wodzu @p.j po chuj wam kredyt, kiedy ty ze swoja sprzataczką/obciągaczką razem przutylacie ponad milion nok/rok ???

Prezciez kiedy masz 35 netto, to na luzie odłozycie jedna pensje,a druga na "kupke"co po max 5 latach da wam 2,2mln na dom!
Wiec na chuj mistrzu ekonomi masz płacic bankowi niemałe odestki(pewnie z 500tys)??

Gubisz sie i pogrążasz z kazdym postem, wiec koncz was i wstydu oszczedz

ps: prosiłem o napisanie całej prawdy(kosztach) jakie ponisisz miesiecznie za utrzymanie domu(?)

Myslisz,ze jestes znawcą ekonomi i wiesz wszytsko najlepiej....
A w sumie gówno wiesz, bo w dupie byłes/jestes i bedziesz!

PURLPE > kto jak kto, ale ty na temat pieniedzy nie powinienes sie wypowiadac, bo sa ci obce jak jak mało co

ps: Dla twojej wiadomosci > jeden z kolegów (norek) miał bardzo niemiła przygode, która spowodowała, ze nie stac go było na obiecane wakcje cięzko chorej córce i ja jako jeden z najstarszych pracowników we firmie poprosiłem o zrzutkr dla niego i jego chrej córki, zeby mogli razem wyjechac i spedzic byc moze ostatnie wakacje.....
Na 21 kierowców dało 9, a reszta odpowiedziała, ze poprsotu nie ma...
Na szczescie mamy wspaniałego szefa, który sie wkurwił i zapłacił za nich, a przy wypłacie odebrał pozyczke(za ich zgodą)!
Mam nadzieje,ze zrozumiesz, bo przeciez ty....tez nigdy nie masz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Ile ci brakło 1000kr?
A skąd wiesz ze to nie 100% za prace w sobotę?
To był jeden z przykładów wypłaty, moze tez dasz wiarę ze nieraz pracuje sie w jakims systemie i sa jeszcze do tego specjalne dodatki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
P.J. napisał:
Ile ci brakło 1000kr?
A skąd wiesz ze to nie 100% za prace w sobotę?
To był jeden z przykładów wypłaty, moze tez dasz wiarę ze nieraz pracuje sie w jakims systemie i sa jeszcze do tego specjalne dodatki

panu juz dziekujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(corvinus)
Wiking
I dalej nic a jak czytam te posty to az mi zle robi sie i wstyd wogole przyznawac sie do tego jestem Polakiem.Czy my nie potrafimy rozmawiac i pisac normalnie tylko pokazywac jeden przez drugiego na co kogo jest stac.To jest nie wazne dla mnie i moze dla innych co tak naprawde jest wazne.Wazne jest to aby zyc normalnie i spokojnie a nie panoszyc sie ze ja mam 250m2 i porsch czy inny samochod a moze basen itp.Kazdy z nas kiedys umrze i po co komu te klotnie no powiedzcie co?Nikt tego wszystkiego nie zabierze do grobu bo smierc wyrowna to wszystko?Ogolnie to mi wstyd jest ze z takiego blachego tematu robicie z igly widly.Hahaha.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(corvinus)
Wiking
jesli mu braklo to pozycz mu te 1000NOK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Skaczylem Marianekk z tobą a dla zainteresowanych dodatkowe koszty to pełne ubezpieczenie 10 tys i 13tys podatku rocznie.
A i tak dalej wychodzi ok 6 tys miesięcznie jeśli wynajmuje
Moze uwiezysz ze moja pani chodziła tu na studia by nie jeździć tylko
Na szmacie i dlatego kredyt. No i moze dlatego ze chcemy jechać na wakacje a nie tylko byc bohaterem w Pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
corvinus napisał:
I dalej nic a jak czytam te posty to az mi zle robi sie i wstyd wogole przyznawac sie do tego jestem Polakiem.Czy my nie potrafimy rozmawiac i pisac normalnie tylko pokazywac jeden przez drugiego na co kogo jest stac.To jest nie wazne dla mnie i moze dla innych co tak naprawde jest wazne.Wazne jest to aby zyc normalnie i spokojnie a nie panoszyc sie ze ja mam 250m2 i porsch czy inny samochod a moze basen itp.Kazdy z nas kiedys umrze i po co komu te klotnie no powiedzcie co?Nikt tego wszystkiego nie zabierze do grobu bo smierc wyrowna to wszystko?Ogolnie to mi wstyd jest ze z takiego blachego tematu robicie z igly widly.Hahaha.....

masz jakąs depresje czy jak ?

jestes " z rodzina na stałe" pewnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
P.J. napisał:
Skaczylem Marianekk z tobą a dla zainteresowanych dodatkowe koszty to pełne ubezpieczenie 10 tys i 13tys podatku rocznie.
A i tak dalej wychodzi ok 6 tys miesięcznie jeśli wynajmuje
Moze uwiezysz ze moja pani chodziła tu na studia by nie jeździć tylko
Na szmacie i dlatego kredyt. No i moze dlatego ze chcemy jechać na wakacje a nie tylko byc bohaterem w Pl

nie jedz na wakacje, zostan w swojej norwegii prosze!

Facet tak zaradny, tak bogaty, a najebał byków tyle, ze czytac sie nie da

ps: czyli do kazdej raty musisz doliczyc min.1900nok, a miało byc tak pieknie i za 3500 mieszkac na 200m2
Dolicz jeszce wode, smieci,etc....
Nie wstydz sie wodzu pisz jak jest, bo ludziom wode z mózgu robisz!

Dla twojej wiadomosci (nie zebym sie chwalił) > ja z rodziną 2+1 jezdze dwa razy w roku na zagraniczne wakacje, hmmm moze dlatego, ze....wynajmuje(?)
W dalszym ciagu myslisz, ze jestem bohaterem w PL? Powiem wiecej, tu tez jestem i bije sie pietami w dupe ze szczescia podczas gdy ty latasz last minute do max 3* HB
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(corvinus)
Wiking
Nie mam depresji tylko zadalem powazne dla mnie zagadnienie smieszny czlowieczku moze panu juz tez podziekujemy.Ty jak wrocisz do Polski to gdzie bedziesz pracowal moze w chlewie bo w Polsce pracy nie bedzie.W Polandi od stycznia jest wieksze bezrobocie pomimo tego ze tyle ludzi wyjechalo i pozniej nie bedzie cie stac na utrzymanie domu ani rodzin i bedziesz mieszkal w lepiance bo nie bedzie cie stac .Lepiej ty zastanow sie cos chcesz nam tu wszystkim udowodnic.Kazdy ma prawo do tego co chce i jak chce zyc.Z mojego punktu widzenia czegos ci brakuje i probujesz wyzywac sie na nas!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok